Verzending

Wij verzenden met gespecialiseerd transport en niet met DHL of Post NL. Hierdoor is er geen track & trace beschikbaar, maar stuurt het transportbedrijf een e-mail met een tijdsindicatie voor de levering. Dit gebeurt meestal 1 tot 2 dagen voor de levering plaatsvindt.

We krijgen veel vragen over de levertijd van sommige producten.


Wij verzenden met gespecialiseerd transport en niet met DHL of Post NL. Hierdoor is er geen track & trace beschikbaar, maar stuurt het transportbedrijf een e-mail met een tijdsindicatie voor de levering. Dit gebeurt meestal 1 tot 2 dagen voor de levering plaatsvindt.


Vaak vind je de informatie al in de productomschrijving van jouw artikel. Indien een product niet op voorraad is, staat het vaak in het product omschrijving wanneer deze bij ons binnen komt.

De huidige levertijd is 1-5 werkdagen voor NL en 3-5 werkdagen voor BE.

Dit heeft te maken met de drukte bij de postkoeriers.

Controleer indien u vertraging heeft alstublieft de productbeschrijving van het product die u heeft besteld. Wij werken bijna elke dag de voorraadstatus bij.

Is levering in België ook mogelijk?

Ja, wij leveren ook in België. Houdt alstublieft rekening met mogelijk 2 extra werkdagen.

Bestellingen worden op werkdagen tussen 09:00 en 15:00 verwerkt en verzonden. Plaatst u een bestelling na 15:00 of in het weekend dan wordt deze meegenomen naar de volgende werkdag. 

Wij versturen onze producten met VDH Logistics. Dit is een wat kleiner transportbedrijf. Zij gaan zeer secuur met onze verzendingen om, waardoor alles netjes en heel bezorgd wordt!

De huidige levertijd is 1-3 werkdagen

Als je meerdere artikelen bestelt, dan wordt jouw bestelling verstuurd zodra alle artikelen beschikbaar zijn. In dat geval moet je dus het artikel met de langste levertijd als uitgangspunt nemen. Soms is op verzoek een deellevering ook mogelijk. Dit kan je aanvragen bij de klantenservice.

Retouren

Is uw bestelling niet naar wens? Wat vervelend! Dit willen we natuurlijk snel voor u oplossen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.

Om een product te retourneren kunt u contact met ons opnemen via info@meubelboutique.nl

U ontvangt het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort mist het product reeds in goede orde retour invangen is.

Uw product kan geretourneerd worden wanneer het voldoet aan de volgende voorwaarden:

- Het product is compleet, in originele staat en onbeschadigd.

- De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De kosten bedragen circa €27,95 per pakket.

- Het product zit in de originele onbeschadigde verpakking.

Maatwerk producten zijn helaas niet mogelijk om te retourneren. Deze producten worden speciaal voor u gemaakt en gaan pas in productie wanneer u de bestelling voltooid.

Of een product maatwerk is, staat vermeld in de productbeschrijving.

Meubelboutique.nl
Smederijstraat 10
2671BV, Naaldwijk
Nederland

Binnen 7 dagen na ontvangst van uw retourzending.

Producten

Onze glasschilderijen zijn van 4mm gewapend echt glas.

Het grootste voordeel van glas ten opzichte van plexiglas heeft te maken met de uitstraling van het materiaal.

Glas is iets helderder dan plexiglas, waardoor er een betere lichtinval ontstaat én je er goed doorheen kunt kijken. Het verschil is niet groot, maar kan bij sommige toepassingen wel de doorslag geven. Daarnaast is glas helemaal niet gevoelig voor uv-straling. Plexiglas platen kunnen nog wel eens verkleuren wanneer ze langdurig worden blootgesteld aan direct zonlicht.

Het hoge gewicht van glas, wat vaak als nadeel wordt gezien, is in bepaalde situaties juist een voordeel. Constructies van glas zijn hierdoor namelijk stabieler dan die van plexiglas. Ook is glas harder dan plexiglas, waardoor het oppervlak minder snel beschadigt. Tot slot is glas veel hittebestendiger en niet brandbaar.

Dat kan meestal, neem even contact met ons op. 0850600883

We streven er altijd naar dat onze klanten van onze producten houden, maar als u toch een bestelling moet retourneren, helpen we u graag. Stuur ons gewoon een e-mail naar info@meubelboutique.nl en we nemen u mee door het proces. Klanten behouden altijd 14 dagen retourrecht

Voor alle informatie over retourneren kijk onder het kopje 'retouren'

Het hangt af van de maker en het product. Alle opties worden beschreven op de productpagina, dus kijk uit naar de aanpassingsmogelijkheden daar.

Showroom

Uiteraard kunt u onze showroom bezoeken. Maak vooraf wel eerst even een afspraak. Dan kunnen wij zorgen dat er iemand aanwezig is om u te begeleiden.

Wij zien u graag tegemoet!

Onze showroom is gelegen in Naaldwijk (Westland). Ongeveer 15 minuten van Rotterdam en Den Haag.

Adres: Smederijstraat 10
2671BV, Naaldwijk

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar Info@meubelboutique.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via StichtingWebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. DitODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. 

Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Bedrijfsgegevens

MRK Infotrading BV

Adres: Smederijstraat 10
2671BV, Naaldwijk

KVK nummer: 80962734
BTW nummer: NL861869540B01

Ja zeker! 

Meubelboutique.nl is aangesloten bij WebwinkelKeur. Sinds december 2020 is Meubelboutique.nl door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Meubelboutique.nl voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Meubelboutique.nl onderstreept. Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk. Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Meubelboutique.nl te kopen.

Betaling & factuur

Je betaalt veilig via een betaalmethode naar keuze. Kies je voor iDEAL of Bancontact dan verloopt de online betaling via de beveiligde omgeving van onze payment provider Mollie.

In de e-mail van de orderbevestiging zit bovendien je factuur. Deze ontvang je per e-mail op het door jou ingevoerde e-mailadres.

Ja, je kunt met iDeal betalen. iDeal is het eenvoudig betalingssysteem waar alle grote Nederlandse banken bij zijn aangesloten.

Ja, achteraf betalen via Klarna is nu mogelijk. Binnen 14 dagen na ontvangst kun je de factuur, die je via Klarna ontvangt betalen. Achteraf betalen is in Nederland en België mogelijk.

Ja, u kunt met creditcard betalen.

Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief btw. U ontvangt een factuur in de mail van de orderbevestiging.

Nee, Bij Meubelboutique willen we het verschil maken met de allerbeste service en niet door te stunten met lage prijzen.

U krijgt bij ons de beste service. Veel webshops zijn bijna niet meer te bereiken na aankoop. Dat is bij ons niet het geval.

Wij doen groen!

Wij hergebruiken verpakkingen, zodat er geen onnodige vervuiling in het milieu ontstaat. Het is mogelijk dat je een product ontvangt in een doos van een ander artikel. Het gaat om de inhoud, en niet om de buitenzijde. 

Afspraak maken?

Bel ons via: 085 06 00 883

Whatsappnummer: 085 06 00 883 (bereikbaar van 10.00 - 20.00)

E-mail ons

Staat je vraag er niet bij? Stuur je vraag dan naar info@meubelboutique.nl Wij beantwoorden elke vraag binnen 48 uur!